Hei, olen Anna-Stiina

Valokuvaaminen on ollut osa työtäni jo vuosia. Kuvaaja ei ole koskaan valmis, mutta asioita tekemällä ja opiskelemalla kehittyy erilaisia valmiuksia. Minulla on media-alan ammattitutkinto (audiovisuaalinen viestintä ja digitaalinen media) sekä kaupallinen koulutus ja pitkä työura myynnin ja markkinoinnin tehtävissä. Teen myös videokuvausta, esitteitä, taittoa, graafista suunnittelua ym. viestintätyötä, tekstiäkin minulta syntyy.

Kuvaan muotokuvia, tapahtuma-, markkinointi-, luonto- ja katukuvia. Minulla on pieni ja rento Studio Stock Valkeakosken keskustassa, johon voit tutustua Studio Stock -sivulla tai sopia tapaamisen.

Tällä sivustolla esittelen kuvauspalvelujani ja kuviani, jotta näet millainen kuvaajan silmä ja kädentaidot minulle ovat tähän päivään mennessä kehittyneet. Seuraa @annastiinasphotos myös Facebookissa ja Instagramissa, niin näet ja luet kuvauksiini liittyviä sisältöjä, mallihakuja ja tarjouksia.

Olen avoin ja joustava erilaisille yhteistyömuodoille, joten ota matalalla kynnyksellä yhteyttä kun sinulla on tarpeita, kysymyksiä tai ideoita valokuvaamiseen ja viestinnän palveluihin liittyen.

Kiitos vierailustasi sivustollani.

Anna-Stiina ”Ansku” Saarinen